[Blog] Eerste dag terrassen na lockdown

0
699

Vandaag was de eerste dag na de lockdown dat de terrassen open mochten. Hoe dat beviel. Speciaalbierpodcast ging vandaag het terras op, in Valkenswaard, en dat beviel eigenlijk wel weer goed.

Het weer was prima, lekkere temperatuur, zonnetje, alsof het zomer was zonder alle coronazorgen. Hier in Valkenswaard ging het eigenlijk wel goed. Iedereen bleef mooi op de 1,5 meter zitten, al was het volume van sommige gasten natuurlijk wel wat boven niveau. Want ja, als je je verstaanbaar moet maken op minimaal 1,5 meter met wat meer bier in je lijf, dan gaat het weleens wat harder. Maar goed, de sfeer zat er goed in. Fijne gesprekken, weer genoeg te lachen, het was eigenlijk zoals het was zoals altijd, ver weg van corona en de zienhuiscijfers. En dat vind ik wel goed. Ik heb deze dag volop genoten van genoeg verschillende speciaalbieren, goede gesprekspartners, het weer, de Brabantse gemoedelijkheid… eigenlijk van alles wel. En om 18:00 uur liep het terras gemoedelijk weer leeg, zonder problemen.

Eigenlijk, als je je gezond verstand gebruikt is het geen probleem, maar laten we hopen dat we snel weer als vanouds op het terras kunnen zitten. Houd vol, steun de lokale horeca en houd je nog even aan de regels. Houd vol, het komt goed!

Rob
Vorig artikelUiltje Brewing Company overgenomen door Swinkels
Volgend artikelNederlandse brouwers scoren op European Beer Challenge 2021

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in